...PredatoR.malware-site.www...
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...PredatoR.malware-site.www...

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ExTReaM | j0iNt_dRoGz here

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
ExTReaM | j0iNt_dRoGz

Data de înscriere : 31/07/2008

ExTReaM | j0iNt_dRoGz here Empty
MesajSubiect: ExTReaM | j0iNt_dRoGz here   ExTReaM | j0iNt_dRoGz here I_icon_minitimeJoi Iul 31, 2008 7:39 pm

As dori admin pentru a proteja serverul de codati , pentru a da kick la lagari si la campari , pentru a face poze celor considerati codati .Cat despre experienta mea in counter-strike ... joc de 4 ani jumatate , sunt disponibil sa joc 5 ore pe zi (mai ales acum in vacanta) ... si ce mai pot sa spun .. sper ca va ve-ti da cu parerea cu PRO sau CONTRA !!! Va Multumesc :*:*:*
Sus In jos
e3ddyyy

Data de înscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: de la mn ai admin:D:D...   ExTReaM | j0iNt_dRoGz here I_icon_minitimeJoi Iul 31, 2008 11:44 pm

eu de la mn ti`as da admin pt k stiu cum joci...Razz:P
aku depinde sj de altzii ce zik sj depinde sj de predator
Sus In jos
Link

Data de înscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: Re: ExTReaM | j0iNt_dRoGz here   ExTReaM | j0iNt_dRoGz here I_icon_minitimeVin Aug 01, 2008 6:31 am

Drogz :-? :-? Mai joaca pe server si primesti da uitate la banuri permanent WinkWink
Sus In jos
RAUL

RAUL

Data de înscriere : 01/07/2008
Varsta : 40
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: cerere admin   ExTReaM | j0iNt_dRoGz here I_icon_minitimeSam Aug 02, 2008 1:24 pm

CONTRA imi pare rau dar cu cei care au folosit coduri pe server nu putem sa dam admin
Sus In jos
https://djpredator.forumgratuit.ro
Link

Data de înscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: Re: ExTReaM | j0iNt_dRoGz here   ExTReaM | j0iNt_dRoGz here I_icon_minitimeSam Aug 09, 2008 4:50 pm

Poate vreodata vei lua Contra
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ExTReaM | j0iNt_dRoGz here   ExTReaM | j0iNt_dRoGz here I_icon_minitime

Sus In jos

ExTReaM | j0iNt_dRoGz here
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...PredatoR.malware-site.www... :: ....PredatoR.malware-site.www.... :: .....Cereri Admin.....-
Mergi direct la: